15 Yıllık Hizmet

15 yıllık sektör tecrübesi ile yüzlerce kurum ve kişilere hizmet vermenin gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Kurumlara özel programlar, android ve ios uygulamalar, web tasarım, ve diğer çözümlerimiz ile birlikte hizmetlerimize özverili bir şekilde devam ediyoruz.

Profesyonel Yazılım

Programlarımızı kodlarken en güncel kodlama dillerini kullanıyoruz. ASP.NET ve C# gibi popüler uygulama dilleri ile programlarımızı oluştururken, web tarafında ise ASP, Javascript, Bootstrap gibi güncel dilleri aktif ve verimli bir şekilde kullanıyoruz.

Yüzlerce Referans

Belediyeler, 81 ilde Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret Borsaları, Muhtarlıklar olmak üzere devlet kurumlarına ve özel kuruluşlara hizmet veriyoruz. Yüzlerce referansımızın olduğu "Referanslar" sayfamıza girerek, hizmet verdiğimiz yerleri inceleyebilirsiniz.

PROGRAMLAR

Web Dernek

Yeni nesil dernek yönetim sistemi ile dernek, vakıf, federasyon ve hatta apartman gibi; üye mensupların yer aldığı oluşumları 16 farklı modül sayesinde kolay ve detaylı bir şekilde yönetebileceksiniz.

Web Site Tasarımı

Ticaret odaları, sanayi odaları, borsalar, belediyeler ve diğer bir çok özel sektöre web site hizmeti vermekteyiz. ASP altyapısı ve son teknoloji tasarım araçlarımız ile sizlere hizmet veriyoruz.

Bordro Asistan

Ticaret odaları, sanayi odaları, borsalar ve diğer kuruluşlar için yazdığımız programımız, maaş hesaplamalarındaki bir çok işlemde kurum ve kuruluşlara kolaylık sağlıyor.

Evlendirme Programı

İl ve ilçe belediyelerinin kullandığı Evlendirme Programı ile, kişileri evlendirmek için gereken çoğu detayları ve evrakları programımız sayesinde yapabilirsiniz.

Evrak Takip

Sınırsız kullanıcı desteğine sahip programımız ile, kullanıcı hatalarına son vereceksiniz. "Alt Evrak" özelliği ile hiç bir dosyanız karışmaz ve çok kolay bir arayüz mevcuttur.

Muhtar Asistan

Yüzlerce mahalle muhtarının severek kullandığı uygulamamız ile, bütün mahalle halkının demografik yapısını toplayarak analiz yapabilirsiniz. Onlarca kayıt girdisi mevcuttur.

WEBDERNEK YÖNETİM SİSTEMİ
webdernek dernek yönetim sistemi

Web Dernek , kullanıcılarına kolay yönetilebilir bir arayüz sunar. Dernekler, federasyonlar, vakıflar ve hatta apartmanlar gibi üyelerin olduğu kuruluşları veya oluşumları daha kolay, sistemli ve organize bir şekilde yönetilmesini sağlar. Bütün platformlardan işlemlerinizi gerçekleştirebilmenize olanak vardır.

  • Detaylı üye yönetimi ile kontrol sizde

  • Gelişmiş muhasebe ile gelir ve gider kontrolü yapın

  • Grafiksel dernek paneli ile bilgi analizi çok kolay

  • Denetim masası ile 7 modüllü mükemmel hakimiyet

PROFESYONEL WEB TASARIM

Web sitelerimizi yaparken, kullanıcı deneyimini ön planda tutuyoruz.DNN altyapısıyla tasarladığımız özel yönetim sistemimiz ile siteye kolay bir şekilde içerik eklenmesinden, yeni modüllerin hızlı bir şekilde eklenmesine kadar bütün sistemi kolay yönetilebilir bir şekilde kodluyoruz.

  • Dot Net Nuke altyapısıyla kolay yönetilebilir panel

  • ASP.NET kodlama dili ile hızlı ve işlevsel kodlama

  • Bootstrap ile tüm cihazlarda uyumlu web tasarım

  • Arama motorlarına kayıt ve analytics oluşturma

REFERANSLAR

Türkiye'deki ticaret ve sanayi odaları, ticaret borsaları, mahalle muhtarlıkları, belediyeler ve diğer kuruluşlara hizmetler veriyoruz. Program, web site tasarımı ve web yazılım konularında kurum ve kuruluşlar ile aktif olarak çalışıyoruz.

0

Ticaret ve Sanayi Odaları

0

Ticaret Odaları ve Borsalar

0

Mahalle Muhtarlık ve Dernekler

0

Belediye ve Diğer Kuruluşlar